Home » Narodni evropski savez Zenica održao predizborni skup u mjesnoj zajednici Lokvine (FOTO)

Narodni evropski savez Zenica održao predizborni skup u mjesnoj zajednici Lokvine (FOTO)

Prvi predizborni skup Narodnog evropskog saveza (NES) Zenica za predstojeće Opće izbore u BiH održan je večeras u mjesnoj zajednici Lokvine.

Večerašnji predizborni skup NES je iskoristio kako bi sve prisutne upoznao sa projektima koji su do sada uspješno realizirani od strane Vlade Zeničko-dobojskog kantona i ministara koji dolaze iz ove političke opcije.

Doc. dr. sc. Ramo Isak, delegat u Domu naroda Parlamenta FBiH, istakao je kako se u predstojećoj kampanji neće doticati političara koji svoju kampanju grade na blaćenju drugih, nego da će se bazirati na konkretna djela i projekte.

  SDA reagovala na BHI-KF: Uz dokaze smo raskrinkali laži Kasumovića

Ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline, Arnel Isak, naglasio je kako su ulaganja u Grad Zenicu za period od 2011.-2018. godine iznosila svega 2.700.000 KM.

– Od 2019. godine kad je imenovana vlada Narodnog evropskog saveza za samo tri godine u Zenicu smo uložili preko 17 miliona KM, kazao je Isak.

U sklopu večerašnjeg predizbornog skupa predstavljeni su i kandidati za sve nivoe vlasti, a prisutne je zabavljao estradni umjetnik Haris Šabanović.