Home » Nastavljeno kadrovsko jačanje Narodnog evropskog saveza Zenica (FOTO)

Nastavljeno kadrovsko jačanje Narodnog evropskog saveza Zenica (FOTO)

Nusret Hadžikadunić, ratni komandant u okolini grada Doboja i penzionisani pukovnik Oružanih snaga Bosne i Hercegovine (OS BiH) danas je pristupio Narodnom evropskom savezu Zenica.

Ovaj diplomirani pravnik i učesnik pokreta Patriotske lige BiH kaže kako je prethodnih godina pomno pratio rad ministra Arnela Isaka, te kako svojim iskustvom, koje će prenijeti na mlade ljude unutar stranke želi da pomogne u lakšoj i bržoj izgradnji pravednije i bolje države Bosne i Hercegovine.

Predsjednik Gradskog odbora NES-a Zenica, Arnel Isak, istakao je kako će aktivno učešće ljudi poput Hadžikadunića doprinijeti jačanju Narodnog evropskog saveza u Zenici i omogućiti da se višegodišnje životno i političko iskustvo prenese mlađim snagama. Dodao je kako su vrata NES-a otvorena za sve, i da je politika ove stranke da se prednost daje uspješnim ljudima koji su se dokazali u svim segmentima života.

Hadžikadunić je bio aktivno uključen i u rad nevladinog sektora a radio je i na izradi zakona o popisu stanovništa i aktivno učestvovao u implementaciji istoga.

#NASTAVIMOGRADITIZAJEDNO !