Home » Nodivo uskoro objavljuje novu pjesmu “Kosa plava”

Nodivo uskoro objavljuje novu pjesmu “Kosa plava”

Nihad Voloder Nodivo zajedno sa svojim bendom nastupa širom regiona. Ovaj odlični sarajevski multiinstrumentalist uskoro će objaviti novu pjesmu, čiji je radni naziv “Kosa plava”.

– Pjesma je energična i vesela. Spot ćemo snimati u nekoliko gradova u BiH sa vrhunskom ekipom profesionalaca. Polako sa svojim saradnicima pripremam i promociju pjesme koja će biti u cijelom regionu. Pokušat ću sa novim singlom upoznati publiku u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Sloveniji – kaže Voloder.

Njegov bend čine odlični muzičari sa kojima nastupa već nekoliko godina, a u posljednje vrijeme najčešće su svirali u Beogradu i na Jahorini. Nakon duže vremena Voloder će nastupiti i u Mostaru.

– U narednom periodu sve češće ćemo svirati u Hercegovini. U subotu gostujemo u klubu “Cube” u Mostaru, koji je jedan od najboljih u BiH. Klub je urađen fenomenalno i sve je odlično posloženo, od menadžmenta, razglasa, obezbjeđenja i vrhunskog ambijenta. Njime bi se ponosile i evropske metropole – kaže Voloder koji je sa svojim bendom u januaru i februaru svirkama u klubu “Lavina” oduševio brojne posjetioce na olimpijskoj planini Jahorini.