Home » Nova pjesma i spot Nine Hrustemovića

Nova pjesma i spot Nine Hrustemovića

Nino Hrustemović, mladi pjevač koji živi i radi u Minhenu, a uspješno gradi muzičku karijeru, predstavio je novu pjesmu „Samo moje srce zna“ i propratni spot koji su rađeni u produkciji „Hayata“. Tekst i aranžman za „Samo moje srce zna“ djelo je Gordana Dizdarevića Grka, dok muziku za Hrustemovićevu drugu numeru potpisuje Kenan Ferhatović.

Prelijepi kadrovi spota snimani su u fantastičnom ambijentu hotela „Evropa“ u Sarajevu, a spot je režirao Anis Mujanović iz „Hayat Productiona“.

Glavni akteri spota su Nino i prelijepi model Adna Avdić, koja iza sebe ima veliki broj fotoshootinga, a učestvovala je i na izboru za Miss Earth BiH 2013. godine. Seksepilni dvojac izvrsno su dočarali malo tužniju priču pjesme. U videu se pojavljuju i članovi benda „Play“, koji Hrustemovića prate na pojedinim nastupima.

– Zahvaljujem se ekipi koja je uradila još jedan odličan posao. Druga pjesma ima malo tužniju priču, ali je također brzog ritma kao i moja prva pjesma „Remek djelo vraga“. Siguran sam da će mi Grk biti sretan i da je ovo prvi hit u mojoj karijeri – kaže pjevač.

Hrustemović polako i predano gradi svoje mjesto na muzičkoj sceni BiH, u isto vrijeme se usavršavajući i dalje muzički školujući. Njegov rad već je naišao na pohvale nekih od etabliranih i poznatih muzičkih imena, a njegova naredna pjesma bit će djelo jednog od najpoznatijih bh. autora i hitmejkera, s kojim se Nino nedavno susreo u Sarajevu i dogovorio saradnju.

Novi spot i pjesmu možete pogledati i poslušati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=JfxVyCU_ZQ8.
Aktivnosti pjevača možete pratiti na njegovom Facebook fan pageu: https://m.facebook.com/Nino-Hrustemovic-187808168256417/.

Redakcija