Home » OVOGA SE NI U SJEVERNOJ KOREJI NE BI DOSJETILI: Dnevnik RTRS-a vremensku prognozu ilustrovao slikama Nikole Špirića kako iskopava krompir!? (VIDEO)

OVOGA SE NI U SJEVERNOJ KOREJI NE BI DOSJETILI: Dnevnik RTRS-a vremensku prognozu ilustrovao slikama Nikole Špirića kako iskopava krompir!? (VIDEO)

U sinoćnjem centralnom Dnevniku RTRS-a značajna pažnja posvećena je Nikoli Špiriću, visokom funkcioneru SNSD-a i poslaniku u Parlamentu BiH. Istina, Špirić se ukazao u prilično neobičnom terminu sinoćnjeg Dnevnika – u vremenskoj prognozi…

 

Tako je u sinoćnjem centralnom Dnevniku RTRS-a značajna pažnja posvećena Nikoli Špiriću, visokom funkcioneru SNSD-a i poslaniku u Parlamentu BiH. Istina, Špirić se ukazao u prilično neobičnom terminu sinoćnjeg Dnevnika – u vremenskoj prognozi!

Voditeljica je vremensku prognozu čitala dok su se u pozadini smjenjivale fotografije “profesora Nikole Špirića” okruženog gomilama svježe iskopanog krompira , kako je, objasnila vodiiteljica “na njegovom imanju u okolini Drvara”.

 

 

Poruka je bila višeznačna: da za prave, vrijedne srpske domaćine, kakav je poslanik i profesor Špirić, čak ni velike suše i druge vremenske neprilike ne predstavljaju nikakav problem.

Skandalozni prilog o vremenskoj prognozi sa profesorom Špirićem i njegovim krompirom, ogročeni gledatelj na portalu RTRS-a je prokomentirao riječima: “Strašno je šta sve ovaj jadni narod mora da trpi i još pri tome plaća!”

 

Slobodna-bosna.ba

Tags