Home » Pet tinejdžera glavni su krivci za najbolje provode u glavnom gradu BiH

Pet tinejdžera glavni su krivci za najbolje provode u glavnom gradu BiH

Event team “Nešto Naše” za kratko vrijeme stekao je veliku popularnost među Sarajlijama. Naime, događaji koje organiziraju spadaju u red najposjećenijih u glavnom gradu BiH i uvijek traju duže od planiranog.

Event team “Nešto Naše” nastao je kao ideja petorice tinejdžera iz Sarajeva da mladima pruže nezaboravan provod u Sarajevu. Faris Korać, Emir Muratović, Bakir Bejtović, Benjamin Žilić i Tarik Šišić ideju su vrlo brzo pretvorili u stvarnost i nakon kafića počeli da pune i klubove u glavnom gradu BiH.

– Ukoliko želite da osjetite vrhunsku atmosferu, onda definitivno trebate posjetiti događaje u organizaciji teama “Nešto Naše”, koji je zadužen da svakog partijanera zadrži nekoliko sati duže u klubu. Za veoma kratko vrijeme naš tim je zapalio svaku lokaciju na kojoj je organizovao party, tako da se svi posjetioci unaprijed raduju novom druženju. Da se dobar glas daleko čuje, potvrđuje činjenica da od početka naredne godine počinjemo sa organizacijom Partyja širom BiH. Definitivno treba napomenuti da je svaki događaj tima “Nešto Naše” ispunjen do posljednjeg mjesta, tako da je preporuka da rezervišete mjesta za Vas i društvo. Kako biste na vrijeme bili informisani o događajima ovog tima, posjetite našu instagram stranicu koja se iz sata u sat ažurira, te su posjetioci upoznati sa programom događaja – kažu iz event teama “Nešto Naše”.

https://www.instagram.com/p/BquaEwXFVEA/?utm_source=ig_web_button_share_sheet