Home » Počeo projekt “Rolla Made in BiH” – biciklom oko BiH

Počeo projekt “Rolla Made in BiH” – biciklom oko BiH

Rolla kompanija sa sjedištem u Mostaru, zajedno s Biciklističkim klubom Mostar, Brdsko biciklističkim klubom Triton Fojnica i Biciklističkim klubom Neretva Mostar, u utorak je službeno započela biciklistički projekt pod nazivom “Rolla Made in BiH” – biciklom oko BiH.

Projekt će trajati 12 dana, tijekom kojih će biciklistička ekipa prijeći put od 1,438 kilometara koji slijedi granice Bosne i Hercegovine.

Cilj je ovog projekta promovirati važnost zdravlja i tjelesne aktivnosti te istaknuti potencijale Bosne i Hercegovine.

Biciklisti – sudionici će u 12 dana proći dionicu: Mostar – Tomislavgrad – Drvar – Bihać – Novi Grad – Derventa – Bijeljina – Potočari – Višegrad – Tjentište – Trebinje – Neum – Mostar, najavili su organizatori.

Sudionici projekta “Rolla Made in BIH” moći će pratiti svoje fizičke aktivnosti pomoću Rolla Active aplikacije, dok zainteresirani čitatelji mogu vidjeti gdje se sudionici nalaze klikom na link.

Link: https://madeinbih.rolla.app/

Ovo je tek jedan od planiranih Rolla projekata kojim se želi promovirati važnost zdravlja i tjelesne aktivnosti.

“Ovim putem pozivamo sve ljubitelje biciklizma i zdravog života da podrže našu ekipu i da nas eventualno i isprate biciklima iz svojih gradova na nekoj od dionica. Plan puta i više detalja o pojedinim rutama će biti objavljeni u narednim danima”, rekla je Alma Galešić Okić, voditeljica poslovnih procesa Rolla ujedno i glavni tvorac ove fantastične avanture.