Home » Poznati bh. režiser rame uz rame sa Edinom Džekom

Poznati bh. režiser rame uz rame sa Edinom Džekom

Nogometna groznica trese cijelu planetu. Svi s nestrpljenjem očekuju utakmice svojih favorita na SP u Rusiji.

Nažalost, naša reprezentacija nije se plasirala u Rusiju, tako da naši igrači odmaraju pred početak priprema sa svojim klubovima.

Naša nogometna zvijezda Edin Džeko pored odmora snimio je i novu reklamu, koja je odmah osvojila simpatije Bosanaca i Hercegovaca. Pored Dijamanta u reklami za Telemach glumi i Haris Dubica, naš uspješni režiser. Dio ovog projekta je i bard bh. glumišta Emir Hadžihafizbegović, što joj daje posebnu težinu.

– Ovo je druga reklama koju sam radio sa Edinom Džekom. Zanimljivo je da smo dugo tražili nekoga za kasting za ovu drugu reklamu, a, kada sam im predstavio samu ideju, iz kompanije su mi sugerirali da bih ja to najbolje odglumio. Hemija na snimanju je bila odlična, a Amra je bila podrška Edinu i sve je bilo jako zabavno. Edin i ja se poznajemo već deset godina i bilo je fino da imamo zajednički projekat za uspomenu. Dio tima je bio i naš fenomenalni Emir Hadžihafizbegović koji je posudio glas u reklami. Bilo je jako simpatično, jer se nas trojica zajedno družimo dugo vremena. Dobio sam pozitivne kritike da umijem da glumim, pa se možda i u narednom periodu okušam u nekoj seriji ili filmu – kaže Haris Dubica koji je na društvenim mrežama dobio veliki broj pohvala za reklamu sa Edinom Džekom.

Podsjetimo, Haris Dubica je sarađivao sa najvećim muzičkim zvijezdama u regionu i za Dinu Merlina je uradio nekoliko spotova. Pored saradnji sa Edinom Džekom i Emirom Hadžihafizbegovićem, može se pohvaliti da je radio sa najpopularnijim Bosancima i Hercegovcima iz svijeta muzike, sporta i glume.