Home » Preokret u slučaju nestale Madeleine McCann, policija objavila: Imamo potpuno novi trag

Preokret u slučaju nestale Madeleine McCann, policija objavila: Imamo potpuno novi trag

Britanski istražitelji objavili su kako imaju potpuno novi trag u slučaju nestale Madeleine McCann, koja je 2007. godine nestala u turističkom odmaralištu u Portugalu. Prema tvrdnjama policije, djevojčicu je navodno otela banda provalnika nakon neuspjele pljačke, prenosi novinska agencija Patria.

Šef Metropolitanske policije Bernard Hogan-Howe izjavio je u intervjuu kako postoji još jedan posljednji trag koji policija može istražiti.

Naime, policija istražuje jesu li trojica provalnika koji su opljačkali nekoliko apartmana u odmaralištu iz kojeg je Madeleine nestala umiješani u njezinu otmicu. Portugalska policija uhapsila ih je i pustila na slobodu. Ipak, novi tragovi i podaci o njihovom korištenju mobitela smještaju ih na mjesto zločina, a portugalska policija ih ne želi opet privesti i omogućiti britanskim istražiteljima da ih ispitaju.

Podsjetimo, portugalska policija proglasila je roditelje Madeleine glavnim osumnjičenima za njezin nestanak, ali su oslobođeni sumnje 2008. godine. Tada su i završili istragu, a roditelji su nastavili istraživati uz pomoć privatnih detektiva i Scotland Yarda., piše Index.

NAP