Home » Seksepilna Rada Manojlović donosi sjajnu atmosferu u prijestonicu BiH

Seksepilna Rada Manojlović donosi sjajnu atmosferu u prijestonicu BiH

Na radost brojnih fanova jedna od najatraktivnijih folk pjevačica Rada Manojlović u petak, 11. maja gostovat će u Sarajevu, i to u popularnom klubu My Face.

Seksepilna Rada s nestrpljenjem čeka izlazak pred sarajevsku publiku, kojoj obećava sjajnu atmosferu i nezaboravan provod uz svoje mnogobrojne hitove „Nikada više“, „Bolje ona nego ja“, „Deset ispod nule“, „Rođendan“, „Marakana“, „Nije meni“, „S’ mora na planine“, „Alkotest“, „Metropola“, „Gratis“, „Istina živa“, „Spavaj mirno“, „Život na mjesecu“…

Manojlović se muzici posvetila još 2003. godine, kada se prijavila za audiciju „Zvezde Granda“, na kojoj nije imala sreće, ali snimila je album koji nije poznat publici i nije postigao očekivani uspjeh. Četiri godine poslije na istom takmičenju privukla je pažnju glasom i u finalu osvojila drugo mjesto.

Prvi album „Deset ispod nule“ je izdala 2009. godine, a uslijedili su „Marakana“ 2011. i „Metropola“ 2016. godine. Njen veliki hit i najslušanija pjesma na kanalu Youtube je „Alkotest“, koja broji preko 30 miliona pregleda.