Home » Semir Ceric Koke i gosti u petak pripremaju dernek do jutra u najboljem klubu u Sarajevu

Semir Ceric Koke i gosti u petak pripremaju dernek do jutra u najboljem klubu u Sarajevu

Za nastupe najvećeg šarmera bh. estrade Semira Cerića Koketa posljednjih godina uvijek se traži karta više. Popularni pjevač uvijek je imao vjernu publiku, a posljednjom pjesmom „Kafanica laganica“ ponovo je dokazao zbog čega se već godinama nalazi među našim najtraženijim pjevačima narodne muzike.

Koke je uvijek bio poznat kao pjevač koji je pomagao mlađim kolegama u karijerama, tako da u posljednje vrijeme zajedno sa njim često nastupa i Fatmir Sulejmani. Tako će biti i u petak u sarajevskom klubu „My Face“, gdje će popularni pjevač nakon pauze otvoriti novu sezonu odličnih koncerata u najboljem klubu i mjestu najbolje zabave u gradu. Pored ovog dvojca brojnu publiku zabavljat će još Emina Tufo, Azra Husarkić i Minel Spahović.

– Bit će to odlična noć i dernek na naš način. Sigurno je da će publika do kasno iza ponoći uživati u odličnom provodu i da će jedva čekati da se ponovo družimo u „My Faceu“, koji je zasluženo ponio epitet najboljeg kluba u glavnom gradu BiH – kaže Semir Cerić Koke.

Ulaznice za ovaj odlični nastup u klubu „My Face“ koštaju samo 5 KM.