Home » Slađana Mandić sutra u My Faceu: Najbolji provod za drugu noć SFF-a

Slađana Mandić sutra u My Faceu: Najbolji provod za drugu noć SFF-a

Slađana Mandić nedavno je predstavila novi ljetni singl “Lude noći”, koji je za kratko vrijeme postao pravi hit, tako da atraktivna pjevačica ima veliki broj poziva za nastupe. U glavnom gradu Mandić ima vjernu publiku sa kojom će se družiti u subotu u klubu My Face.

– Svaki nastup u Sarajevu je poseban. I ovaj put sam pripremila nekoliko iznenađenja za vjernu publiku. Posebno mi je drago što ću sa svojim bendom nastupiti u Sarajevu za vrijem SFF-a. Tada u šeheru vlada posebna atmosfera. U My Faceu će definitivno biti najbolji provod za drugu noć SFF-a. Kada je u pitanju pjesma “Lude noći”, ona je osvojila simpatije širom Balkana i bez velike reklame ima skoro 900.000 pregleda na YouTubeu – kaže Slađana Mandić.

Nakon Sarajeva, Slađana ima još nekoliko nastupa, a potom sredinom septembra putuje na mini turneju u Australiju.

Mandić i Cerić sa bendom

– U Australiju putujem zajedno sa dragim kolegom Semirom Cerićem Koketom. Našim ljudima pripremit ćemo derneke na naš način o kojim će se sigurno dugo pričati. Sa nama putuje i Adnan Kuka, te muzičari Lejla Piljević, Adis Kahvić Šobe i Irfan Peljto. Nakon Australije trebala bih i na turneju po Americi – otkriva plavokosa pjevačica.