Home » Svečano otvorena kancelarija Općinske organizacije Narodnog evropskog saveza (NES) Travnik

Svečano otvorena kancelarija Općinske organizacije Narodnog evropskog saveza (NES) Travnik

Danas je upriličeno svečano otvorenje još jedne kancelarije Narodnog evropskog saveza (NES) BiH, i to Općinske organizacije Travnik.

Domaćini skupa su bili predsjednik Općinske organizacije NES Travnik, gosp. Mesud Kadić te njegovi najbliži saradnici prof. Meris Zulić, Enver Konjalić, Nisad Spahić i Sefir Čejvan, koji su istakli veliko zadovoljstvo dosadašnjim aktivnostima NES-a u ovoj općini, s tim da se uz nove prostorije očekuje još veći angažman svih članova Općinske organizacije u Travniku.

Inače, otvaranju kancelarije su prisustvovali i predsjednik NES BiH Nermin Ogrešević, predsjednik Regije 3 NES-a dr. Ramo Isak, zastupnik NES-a u Parlamentu BiH Jasmin Emrić, zastupnik NES-a u Parlamentu FBiH Irfan Durić, kao i NES-ovi savjetnici u Vladi ZDK.

Svi prisutni na današnjem skupu su se složili u tome da je ovo samo još jedan od dokaza da je NES trenutno najperspektivnija politička opcija u BiH i da je to narod svakako prepoznao, o čemu najbolje svjedoči masovno pristupanje novih članova svim općinskim organizacijama NES-a u našoj zemlji.