Home » U prepunoj sali KC Altindag održan centralni predizborni skup GO NES-a Visoko (FOTO)

U prepunoj sali KC Altindag održan centralni predizborni skup GO NES-a Visoko (FOTO)

Premalena je sinoć bila velika sala Kulturnog centra Altindag u Visokom da primi sve članove, simpatizere i sve ostale građane koji su došli na centralni predizborni skup Gradske organizacije Narodnog evropskog saveza (NES) Visoko.

U prelijepom ambijentu Altindaga i još ljepšoj atmosferi, kao domaćin skupa obratio se predsjednik Gradskog odbora NES-a i aktuelni ministar MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Dario Pekić, a zatim i ostali visočki kandidati, koje ova Gradska organizacija ima za sve nivoe vlasti, što su prisutni propratili ovacijama i aplauzom.

Skupu su se obratili i nosioci listi za Parlamentarnu skupštinu BiH, Parlament Federacije BiH i Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona.

  Uspješno obavljena transplantacija koštane srži Zeničanki Jeneti Šabić

Prisutnima se obratio i doc.dr. Ramo Isak, predsjednik Regionalnog odbora NES-a, koji je svojim nadahnutim i iskrenim govorom predstavio rezultate dosadašnjih aktivnosti Vlade ZDK, kao i svoje djelovanje kroz Dom naroda Parlamenta Federacije BiH.

Posebne emocije prisutnih izazvao je predsjednik Narodnog evropskog saveza Bosne i Hercegovine, Nermin Ogrešević, koji je održao vrlo kvalitetan politički govor o aktuelnim temama vezanim za sve sfere društvenog života.

Ovaj skup u Visokom bio je još jedna potvrda da NES igra veliku ulogu na političkoj sceni Visokog i da je budućnost i prosperitet sigurno moguća uz kandidate ove stranke, koji očekuju veliku pobjedu!