Home » UNZE: Doček za studente Pravnog fakulteta

UNZE: Doček za studente Pravnog fakulteta

Danas je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Zenici upriličen svečani doček za tim Pravnog fakulteta koji je ostvario uspjeh nezamisliv na našim prostorima. U auli Fakulteta članove tima i trenere dočekali su prof.dr.sc. Damir Kukić, rektor Univerziteta u Zenici, prof. dr. sc. Enes Bikić, dekan Pravnog fakulteta, svi prorektori Univerziteta u Zenici, dekani, zaposlenici, saradnici i studenti Pravnog fakulteta, kao i mnogobrojni predstavnici medija.

„ Za mene lično potvrda sistemskog rada je činjenica da fakultet dvije godine zaredom uspijeva da bude u samom svjetskom vrhu. Ove godine su najbolji tim iz Evrope, bolji dakle od bilo kojeg tima iz Evropske unije. Kada gledate četvrtfinalne parove, šest timova je bilo onih kojima je maternji jezik engleski, a samo Moskva i Zenica su uspjele da uđu u tu elitu. Kao trener sam preponosan!“ istakao je prof.dr.sc. Zlatan Meškić glavni trener tima.

  Sa NES-ovog skupa u Tešnju poručeno: Glasanjem za jedne te iste svojoj djeci kupujete kartu u jednom pravcu

Učesnici takmičenja su prenijeli svoje utiske, iskustva, očekivanja i rezultate, a ono što su posebno istakli je to da sada svi znaju za Univerzitet u Zenici.

UNZE PRESS