Home » Wataniya Airways povezala Sarajevo i Kuwait City Wataniya Airways povezala Sarajevo i Kuwait City

Wataniya Airways povezala Sarajevo i Kuwait City Wataniya Airways povezala Sarajevo i Kuwait City

Avion kuvajtske aviokompanije Wataniya Airways danas je po prvi put sletio na Međunarodni aerodrom Sarajevo, na liniji kojom je ova aviokompanija povezala glavne gradove naše zemlje i Kuvajta.

– Redovni letovi ove aviokompanije odvijat će se na relaciji Kuwait City – Sarajevo tokom cijele godine dva puta sedmično, četvrtkom i nedjeljom, a zbog velikog interesovanja putnicima će tokom avgusta na raspolaganju biti i dodatni let utorkom – potvrdila je za naš portal Sanja Bagarić, stručna saradnica za odnose s javnošću na Sarajevskom aerodromu.

Ona je dodala da će se letovi obavljati modernim avionom Airbus A320-200 koji ima kapacitet 120 putnika u ekonomskoj i 12 putnika u biznis klasi.

  Polaganjem zakletve konstituisan je novi saziv Predstavničkog doma Parlamenta FBiH (FOTO)

Karte za sve letove već se mogu rezervirati na zvaničnoj internet stranici aviokompanije: https://www.wataniyaairways.com/ .

Wataniya Airways je već peta aviokompanija koja je ove godine započela operacije sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo, čime najveći aerodrom u našoj zemlji nastavlja impresivan rast na svim poljima, a što direktno doprinosu jačanju ekonomske slike Bosne i Hercegovine i razvoju turističkih potencijala, ali i omogućava našim građanima sve širi izbor kada su u pitanju europske i svjetske destinacije.

Avaz.ba