Home » Za nastup Dejana Matića traži se karta više, ne propustite gostovanje u Sarajevu

Za nastup Dejana Matića traži se karta više, ne propustite gostovanje u Sarajevu

Petak 20. juli u glavnom gradu BiH donosi priliku za dobru zabavu i odličan večernji izlazak. Pravo opuštanje nakon naporne radne sedmice i najbolji uvod u vikend svakako je koncert Dejana Matića, koji će poslije duže vremena zabavljati goste jednog od najpopularnijih klubova u gradu My Face.

Nastup, zakazan za večeras od 22 sata, donijeće mnogo dobre muzike i atmosfere, uz neke od najvećih hitova popularnog pjevača, poput “Burme”, “Grešnica i vila”, “Lutka”, “Niko i neko”, “Zaigraj”, “Ostani”, “Ne zameri”, “Zaviri u moje srce”, “Oko nas” i brojne druge. Svako njegovo gostovanje u My Faceu budi veliki interes publike, a i ovaj put tražila se karta više, što još jednom potvrđuje zašto se Dejan Matić godinama nalazi u samom vrhu estrade.

Pjevač prepoznatljivog i jedinstvenog vokala, koji u BiH ima veliki broj fanova, ima i bogatu muzičku karijeru koja traje već šesnaest godina, a obilježili su je albumi “Zaigraj” iz 2002., “Željo moja” 2004. godine, “Sinonim za ljubav” iz 2009., “Evo mene” iz 2010., “100 života” iz 2013., te “Sve bih ti dao” koji je objavio prije tri godine. Nastupao je na mnogim muzičkim festivalima, te snimio duete sa Nedom Ukraden, Milicom Pavlović, Romanom Panić.