Home » Zastupnik NES-a Jasmin Emrić u Parlamentu BiH poručio: Šta ćemo mi, zastupnici i zastupnice raditi ako nećemo održavati sjednice Predstavničkog doma?

Zastupnik NES-a Jasmin Emrić u Parlamentu BiH poručio: Šta ćemo mi, zastupnici i zastupnice raditi ako nećemo održavati sjednice Predstavničkog doma?

Predstavnički dom Parlamenta Bosne i Hercegovine prekinuo je započetu 25. sjednicu, nakon što, radi nedostatka entitetske većine, nije utvrđen dnevni red sjednice. Ovaj put zastupnicima iz Republike Srpske pridružile su se i njihove kolege iz HDZ-a BiH.
Glasova razuma, čini se, sve je manje. Jedan od njih je državni zastupnik Narodnog evropskog saveza Bosne i Hercegovine (NES BiH) Jasmin Emrić.

On je, između ostalog, pozvao sve članove Predstavničkog doma BiH da izvršavaju svoje obaveze u tom Domu, da dođu na svoje radno mjesto i da rade u interese građana BiH, zbog čega su i izabrani.

-A šta ćemo mi, zastupnici i zastupnice raditi ako nećemo održavati sjednice Predstavničkog doma? Pa mi smo izabrani u ovaj Dom da radimo u interesu građana Bosne i Hercegovine – poručio je jučer za govornicom Emrić.