Home » Zbog velikog interesovanja publike “Idem putem pa zagrlim drvo” Andrije Miloševića u Sarajevu u dva termina

Zbog velikog interesovanja publike “Idem putem pa zagrlim drvo” Andrije Miloševića u Sarajevu u dva termina

Andrija Milošević jedan je od omiljenih glumaca za publiku u Bosni i Hercegovini. Upravo zbog te činjenice ne čudi informacija da je premijerno predstavljanje hit komedije “Idem putem pa zagrlim drvo” 7. marta u sarajevskom Domu mladih rasprodano u rekordnom vremenu. Zbog velikog interesa publike predstava će biti igrana i u terminu od 21 sat u Domu mladih Sarajevo.

“Idem putem pa zagrlim drvo” je predstava koja je premijerno izvedena u Beogradu u martu 2019. godine. Od tada do danas izaziva veliko interesovanje na pozorišnim scenama, kako širom regije, tako i u brojnim evropskim zemljama.

Ovo je u stvari tragikomedija o sinu jedincu koji u 40. godini traži idealnu ženu za brak. Naravno, u tome mu ne samo pomaže, nego i komanduje, njegova mama, koja ga bolje poznaje od njega samog. Njegovo slomljeno srce zbog prve ljubavi mama pokušava da zaliječi raznim kandidatkinjama, te tako glavni junak prolazi kroz iskustva o kojima nije ni sanjao.

  Film “Amanet” u kinima od 03. novembra (VIDEO)

I na kraju opet ništa. Mamin sin je ostao to što jeste – stoji u opisu ove hit predstave za koju se, po pravilu, traži karta više.

“Idem putem pa zagrlim drvo” je predstava rađena po tekstu Miodraga Karadžića i u režiji Jane Maričić.

Andrija Milošević i sarajevska publika imaju posebnu vezu, a sva dosadašnja gostovanja ovog popularnog glumca u gavnom gradu BiH pratilo je veliko interesovanje publike. Zahvaljujući agenciji “Zeus” iz Tuzle novu hit predstavu Andrije Miloševića publika u Sarajevu moći će pogledati 7. marta u sarajevskom Domu mladih.

Ulaznice za drugi termin su u prodaji u sistemu kupikartu.ba, na platou Skenderija i na prodajnom mjestu Artikulacija u sarajevskom BKC – u.