Home » Želite napredovati na izbornoj listi ili na poslu? Unaprijedite svoje vještine prezentovanja!

Želite napredovati na izbornoj listi ili na poslu? Unaprijedite svoje vještine prezentovanja!

Kandidat/kinja ste na predstojećim izborima u BiH; želite steći samopouzdanje, ostaviti dojam i pridobiti glasače? Prezentacije su dio vašeg posla; želite impresionirati publiku i napredovati na poslu? Javno obraćanje vam donosi nelagodu; želite da se vaša priča napokon čuje bez muke koju prati svako izlaganje?

Ne propustite Online školu vještina: JAVNI NASTUP I PREZENTACIJSKE VJEŠTINE sa Dijanom Duvnjak, Magistricom komunikologije i trenericom komunikacijskih vještina

Strah od javnog obraćanja ili loša prezentacija mogu negativno uticati na kredibilitet i mogućnost da ostvarite uticaj kakav želite. Strah od prezentovanja smanjuje mogućnost da razmišljate jasno, da donosite učinkovite odluke ili da odgovorite na reakcije publike na odgovarajući način. Kada vaše izlaganje odnosno prezentacija nisu dobri, u opasnosti ste da vas se shvati pogrešno – bilo da ste u pohodu na glasove ili napredovanje na poslu.

Online škola vještina iz kompanije HitoSkills u ovom ciklusu pomaže vam unaprijediti vještine javnog obraćanja i prezentovanja te steći samopouzdanje. Edukacija se realizuje kroz intenzivni dvosedmični program i četiri modula i traje od 23.09.2020. do 03.10.2020.

Prijave do 20.09., broj mjesta je ograničen. www.dijanaduvnjak.com