Home » Zenica: Nezavisni blok i Snaga centra potpisali sporazum

Zenica: Nezavisni blok i Snaga centra potpisali sporazum

U Zenici je danas nastavljeno širenje podrške političkom bloku centra i kandidaturi Senada Šepića za člana Predsjedništva BiH – Nezavisni blok i Snaga centra su potpisali sporazum o predizbornoj saradnji i podršci na Općim izborima i postizbornoj saradnji.

Domaćin sastanka je bio gradonačelnik Zenice i jedan od osnivača Nezavisnog bloka, Fuad Kasumović, a potpisivanju je prisustvovao i predsjednik Naroda i pravde, Dino Konaković.

Predsjednik Snage centra, Eldin Vrače je nakon potpisivanja izjavio: „Danas u Zenici svjedočimo historijskom momentu za ovu zemlju jer politički centar nudi građanima drugačiju politiku. Kandidat za člana Predsjednštva BiH, Senad Šepić, ima našu punu podršku i imat ćemo ljude na zajedničkim listama. Centar konačno ima pravi tim ljudi i vjerujemo u pobjedu!“

Senad Šepić je izjavio: „Fuad Kasumović je ovdje u Zenici pobijedio velike sisteme i sa lijeve i sa desne strane. Širenjem našeg bloka centra, otvara se nada i šansa da građanima vratimo institucije i povjerenje u politiku i da pobijedimo na izborima u cijeloj zemlji i promijenimo BiH.”

PRESS SLUŽBA NB