Home » Igor Vukojević zadovoljan duetom: “Srce ne pita” je osvojio i novu publiku, muzika nema granice

Igor Vukojević zadovoljan duetom: “Srce ne pita” je osvojio i novu publiku, muzika nema granice

Duet “Srce ne pita”, koji je Igor Vukojević snimio sa atraktivnom hrvatskom pjevačicom Žanamari Perčić, za manje od mjesec dana je osvojio simpatije publike u regionu.

Moderna pop balada o snazi zabranjene ljubavi brzo je našla put do publike i Igor, ali i Žanamari, redovno je izvode na nastupima, na zahtjev publike.

– Numera “Srce ne pita” je osvojila novu publiku za mene, a po radio i TV programima je jako zastupljena, sviđa se gotovo svima… Prezadovoljni smo i Žana i ja. Publika u BiH, Hrvatskoj i Crnoj Gori je super prihvatila pjesmu. Pored medija, pušta se i u klubovima, sviraju je bendovi. Ta pjesma već živi neki svoj život. Pjesma još nije puštena u Srbiji, jer čekamo dogovore sa diskografskom kućom – kaže Vukojević.

Ovim duetom pjevač najavljuje svoj novi album koji bi trebao biti album prvijenac na hrvatskom tržištu, a izdavač će biti “Croatia Records”.

– Potrudit ćemo se da CD bude dostupan svuda. Muzika nema granice – nastavlja naš pjevač.

Za Dan žena Igor je na društvenim mrežama objavio seriju novih fotografija za koje je dobio samo riječi hvale.

– Moj novi fotograf je jedan talentovani mladi čovjek koji se zove Danijel Manja. Imamo mnogo toga u planu, nadam se da će vam se svidjeti i naši budući radovi. Moj imidž je uglavnom kreirala supruga Dragana. Neka svako radi šta zna. Ja ću, u to ime, pisati pjesme, svirati i pjevati – konstatuje Vukojević.

Igor Vukojević FOTO: Danijel Manja