Home » Koncerti Armina Muzaferije širom BiH: Večeras u Cazinu, slijede Tomislavgrad, Breza, Derventa…

Koncerti Armina Muzaferije širom BiH: Večeras u Cazinu, slijede Tomislavgrad, Breza, Derventa…

Armin Muzaferija nastavlja sa koncertima širom BiH. Naš odlični pjevač, koji je poznat po posebnoj emociji koju nose njegove pjesme i izvođenje, večeras će sa svojim bendom nastupiti na platou ispred stare Gimnazije u Cazinu. Ovaj koncert održava se u sklopu manifestacije obilježavanja Dana Grada Cazina i počinje u 21 sat.

Hiljade Cazinjana, ali i njihovih gostiju iz drugih gradova, s nestrpljenjem čeka koncert i da zajedno sa Muzaferijom pjevaju njegove hitove “Džehva”, “S tobom bez tebe”, “Gdje mi ljubav spava”, “Ne mogu da te ne volim”, “Vulkani”…

– I ovaj put u Cazinu pjevam na otvorenom. Ovi koncerti su jedinstveni i imaju posebnu draž. Veliko mi je zadovoljstvo kada se u ljetnim mjesecima na stadionima i platoima družim sa našim Bosancima i Hercegovcima. Već u srijedu sa svojom ekipom putujem u Tomislavgrad, potom smo u petak u Brezi, u subotu u Derventi, a u nedjelju na velikoj bajramskoj manifestaciji ispred Vječne vatre u Sarajevu. Naredne sedmice na rasporedu su koncerti u Čapljini i Zenici. Moj specijalan gost u Zenici, Brezi i Čapljini bit će veliki prijatelj hafiz Aziz Alili – kaže Armin Muzaferija.