Home » Sarajlije spremne za provod do zore uz Dejana Matića

Sarajlije spremne za provod do zore uz Dejana Matića

“Burma”, “Grešnica i vila”, “Lutka”, “Niko i neko”, “Zaigraj”, “Ostani”, “Ne zameri”, “Zaviri u moje srce”, “Oko nas”…, samo su neki od velikih hitova kroz koje će sutra, 5. jula publiku u Sarajevu provesti Dejan Matić.

Nastup popularnog pjevača, čija bogata karijera traje skoro sedamnaest godina, zakazan za petak od 22 sata u popularnom klubu My Face obećava vrelu muzičku noć i najbolji provod u prijestonici.

“Nigdje k’o u Bosni” poručuje Matić u jednoj od svojih pjesama, na šta se slobodno može dodati i da nigdje nema bolje zabave nego uz njegove pjesme, što prilikom svakog njegovog gostovanja u My Faceu potvrđuje ispunjen klub do posljednjeg mjesta i fantastična atmosfera, kakva je zabilježena i na posljednjem koncertu u julu prošle godine. Ovaj put u glavnom gradu premijerno će uživo izvesti i svoj aktuelni ljetni hit “Kao na rani so”, koji u potpunosti potpisuje Saša Milošević Mare.

Pjevač nije čest gost u Sarajevu, a publika ga je se jako uželjela, što potvrđuje skoro rasprodat sutrašnji nastup. Ukoliko se želite opustiti i uživati nakon naporne i tople radne sedmice, prava adresa za chill petkom je Vilsonovo šetalište i klub My Face.