Home » Slađana Mandić: Vrijeme je za novu pjesmu!

Slađana Mandić: Vrijeme je za novu pjesmu!

Slađana Mandić ima pripremljeno nekoliko pjesama koje potpisuju Dino Muharemović, te tandem Amil Lojo i Armin Šaković. Naša odlična pjevačica je na slatkim mukama, jer nikako ne može da se odluči koju pjesmu prvo da predstavi publici.

Slađana ima spreman i duet, ali još uvijek krije ime kolege sa kojim će snimiti zajedničku pjesmu.

– Mogu reći da je u pitanju muškarac, moj dragi kolega, velika zvijezda i gospodin koji je jako cijenjen i poštovan na estradi. Vrijeme je za novu pjesmu, a do kraja mjeseca donijet ću odluku koja će prva biti objavljena. Naviknula sam svoje fanove obradovati novim singlom svakih nekoliko mjeseci. Sada sam se malo ulijenila, ali brzo ide nešto novo – kaže Slađana Mandić.

U međuvremenu atraktivna plavuša ima veliki broj zakazanih nastupa, tako da je stalno na točkovima.

– Moji vikendi su uvijek radni, svake sedmice ide novi grad i nova svirka. To je sastavni dio mog posla. Često mi bude i previše, ali kada radiš ono što voliš, onda ništa nije teško. Svo slobodno vrijeme gledam da provedem sa svojom proodicom, koja mi je velika podrška – nastavlja Slađana koja će za 8. mart sa kolegom Semirom Cerićem Koketom nastupiti u hotelu Holiday.

Svake sedmice publika je može gledati i kao člana žirija popularnog showa “Zvijezda možeš biti Ti”. Ona se svaki put potrudi da svojim imidžom nanovo oduševi kolege, ali i gledaoce ispred malih ekrana.

– Za uspješnu muzičku karijeru pored glasa i stasa, potrebno je dosta drugih stvari. Kao javna ličnost moram voditi računa kako se pojavljujem na televiziji i za svaku emisiju ZMBT pripremam različit stajling. Nikada neću da se ponavljam – izričita je Mandić.