Home » Šta o Jasni Gospić misle Duško Kuliš, Sergej Ćetković, Goran Karan i Željko Samardžić

Šta o Jasni Gospić misle Duško Kuliš, Sergej Ćetković, Goran Karan i Željko Samardžić

Još uvijek se slažu utisci sa beogradskog koncerta Jasne Gospić, koja je među prvim izvođačima pjevala u obnovljenom prostoru kultnog Doma sindikata, sada nazvanog Kombank dvorana.

Mnogobrojna publika prisustvovala je 40. muzičkom rođendanu naše pjevačke dive, a koncert su iz prvih redova pratila mnoga poznata lica, koja su prije koncerta podijelila svoje viđenje i očekivanja od Jasninog solističkog koncerta. Među njima su i njeni prijatelji, umjetnica Jelena Đurić, glumica Jelena Tinska koja je istakla da voli Jasnine pjesme i da ona „ima taj briljantan glas i divno pjeva, a to se danas ne traži“, Ismeta Dervoz, te bivši košarkaš Dejan Tomašević.

Jasna je prije koncerta istakla da je sretna što sada ima privilegiju da se bavi muzikom iz čiste ljubavi i duše, bez kalkulacija i komercijalizacije.

U kratkoj reportaži sa koncerta možete poslušati i šta su Jasnine kolege Duško Kuliš, Dušan Svilar, Sergej Ćetković, Goran Karan, Željko Samardžić rekli o Jasni i o zajedničkoj saradnji s njom, ali i o sarajevskom i beogradskom koncertu.

https://www.youtube.com/watch?v=frLuf0Wprh8&t=34s&fbclid=IwAR38VRhpekienrpbj7wfD3z87MCt4KTz3flaragFI1YCWHd4JNC_AG1nxwM