Home » Svi navijači koji poste na Bilinom polju će sutra dobiti po sendvič i flašu vode

Svi navijači koji poste na Bilinom polju će sutra dobiti po sendvič i flašu vode

U svjetlu nadolazeće utakmice „A“ reprezentacije BiH protiv selekcije Grčke i naših zajedničkih nadanja da će Zmajevi u ovom veoma značajnom meču izboriti povoljan rezultat, iz Nogometnog saveza BiH podsjećaju na obavezne sigurnosne mjere na stadionu „Bilino polje“ u Zenici:

* Ulaznica vrijedi isključivo za jednu osobu,
* Djeci do 7 godina nije dozvoljen ulaz, a djeca starija od 7 godina moraju imati ulaznicu,
* Strogo je zabranjeno i zakonski kažnjivo unošenje pirotehničkih sredstava i alkoholnih pića, kao tvrdih predmeta,
* Nije dozvoljeno unošenje transparenata koja nemaju obilježja BiH,
* Iz bezbjedonosnih razloga, gledaoci trebaju zauzeti svoja mjesta najkasnije sat prije početka utakmice u sektoru za koji posjeduju ulaznicu.
* Svaki navijač će na stadionu dobiti zastavicu BiH koje će biti korištene u skladu sa uputama oficijelnog spikera na stadionu.

  Schmidt: Vratimo BiH na put ka prosperitetu kakav njeni građani zaslužuju

Imajući u vidu da je u toku mjesec posta za pripadnike islamske vjeroispovjesti, bit će obezbijeđen besplatan sendvič i flaša vode, kako bi se navijači koji poste okrijepili pred početak utakmice. Mjesta za preuzimanje sendviča i vode će se nalaziti na svakoj tribini stadiona i bit će vidljivo označena.

“Na kraju još jednom pozivamo na fer i sportsko navijanje sve navijače i navijačke grupe naše reprezentacije. Pokažimo dostojanstvo i poštovanje. Podržimo naše Zmajeve grlom i dlanovima.”

Zajedno do konačnog cilja, Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018!

NFSBIH