Home » (VIDEO) Ramo Isak: Kasumoviću podnesi ostavku, objasni građanima odakle ti enormno bogatstvo!

(VIDEO) Ramo Isak: Kasumoviću podnesi ostavku, objasni građanima odakle ti enormno bogatstvo!

„Kasumoviću, podnesi ostavku!“, jasno je poručio Ramo Isak, zastupnik u Skupštini ZDK-a i delegat u Domu naroda Parlamenta FBiH, u svom najnovijem video obraćanju.

Uz veoma oštre poruke, koje je uputio gradonačelniku Zenice Fuadu Kasumoviću, Isak je na svojoj Facebook stranici istaknuo kako je došlo vrijeme da zenički gradonačelnik konačno odgovara za svoja kriminalna djela i da odstupi sa mjesta gradonačelnika.

„Podignuta je optužnica protiv gradonačelnika Zenice i pošto je rekao da je moralna vertikala, ja ga pozivam da iz moralnih razloga podnese ostavku! Mislim da je došao dan da grad Zenica obasja sunce. Dolaskom Kasumovića na čelo ovog grada ovdje je nastupila tmina, mrak, nastupili su probleme. Ljudi se boje“, poručio je Isak obrativši se javnosti.

Istaknuo je i sve druge probleme koje građani doživljavaju zbog vlasti, te kako smatra da je došao dan „da se Zenica oslobodi i da Fuad Kasumović podnese ostavku“.

„Ali uz to Fuad Kasumović treba da odgovori ljudima odakle mu tolika imovina, koju je stekao na samo njemu poznat način. Kada sam gledao gdje je sve radio, ne bi mogao steći ni pristojno vozilo, a kamoli nešto drugo. A njegova je imovina veoma velika. Dodatno, objavljuje nešto o mojoj porodici, o meni. Nemojte gospodine Kasumoviću skretati pažnju javnosti. Sve što ste naveli vi i vaša služba je neistina, laž i dosta je toga“, dodao je Isak.

Posebno je podcrtao da Kasumović, prije nego podnese ostavku, treba pojasniti svoj imovinski karton i odakle mu enormno bogatstvo, ali i imovinske kartone članova svoje porodice.

Izvor: provjereno.ba